De kamers

De kamers


De Bed & Breakfast is gevestigd in een meer dan 100 jaar oud bakhuisje en biedt veel privacy.Het huisje is te bereiken via een eigen tuinpad vanaf de Heidenhoekweg. Er is een besloten tuin met terras waar de gasten heerlijk buiten kunnen zitten op een loungeset en kunnen genieten van de rust en het uitzicht. 
Huisdieren zijn bij ons niet toegestaan.Bel om een reservering te doen

+ 31615834344

Kamer Tilia


Tilia bestaat uit twee kamers; een zitkamer en een slaapkamer. Het zijn twee ruime en lichte kamers. De douche/toiletruimte is comfortabel en voor eigen gebruik. 


De kamer is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er een koelkast, combimagnetron, Senseo-apparaat en waterkoker aanwezig, In de koelkast liggen frisdranken klaar die tegen betaling genuttigd kunnen worden. Koffie/thee en koekjes zijn bij de prijs inbegrepen. 

 

Er is gratis Wifi in de kamer aanwezig. 


Deze kamer is te boeken samen met kamer Stania voor 4 personen die samen op pad zijn. Als Tilia geboekt wordt door twee personen is kamer Stania automatisch gesloten.Kamer Stania


Kamer Stania is van alle gemakken voorzien. Alles bevindt zich in één kamer, maar er is meer dan voldoende ruimte. De kamer is gelegen aan de noordzijde van het pand en is van alle gemakken voorzien. Zo is er een keukenblok met  koelkast, combimagnetron, Senseo-apparaat en waterkoker, In de koelkast liggen frisdranken klaar die tegen betaling genuttigd kunnen worden. Koffie/thee en koekjes zijn bij de prijs inbegrepen.

Er is gratis Wifi in de kamer aanwezig.


Deze kamer is te boeken samen met kamer Tilia voor 4 personen die samen op pad zijn. Als Stania geboekt wordt door twee personen is kamer Tilia automatisch gesloten. 


We beschikken over twee fietsen die gebruikt kunnen worden voor een boodschap of om te gaan eten in Zelhem.


Tevens is er een fijn terras met comfortabele loungeset en veel privacy.